Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd!

Omgeving

Omgeving verkennen op de fiets
Het is bij ons hotel mogelijk om per dag een fiets te huren. Maak gebruik van fietsen van optimale kwaliteit en geniet van de prachtige, open natuur die rondom het hotel te vinden is.

U kunt voor slechts € 11,50 per dag al een fiets huren door hier simpelweg naar te vragen bij de receptie. Tevens liggen er gratis fiets- en wandelroutes voor u ter beschikking en hebben wij ook nog een knooppuntenkaart te koop voor € 2,50. 

Rondom hotel Baars kunt u verschillende locaties met de fiets bezoeken. U kunt bijvoorbeeld via het authentieke vissersstadje Elburg fietsen richting het Nationale Park de Hoge Veluwe, wat het grootste actief beheerde natuurgebied in Nederland is. Het bestaat uit 5.400 hectare bos waarin prachtige landschappen elkaar afwisselen, zoals heide, vennen en stuifzand, een ideale omgeving om een mooie fietstochtje te maken!

Via de landwegen en oude beukenlanen is kasteel Staverden ook een schitterende locatie om heen te fietsen. Dit witte, sprookjesachtige kasteel is misschien wel het mooiste kasteel van Nederland. Het kasteel bezit een slotgracht en een prachtige tuin, midden in een gevarieerd bos- en cultuurlandschap.  

Activiteiten in de omgeving
De omgeving van Harderwijk biedt een rijke selectie dagjes uit. Via onderstaande buttons wordt u doorgelinkt naar de websites van Dolfinarium, Walibi Holland, Zwaluwhoeve en de officiele activiteitenwebsite van Harderwijk. 

Dolfinarium
Walibi Holland
Zwaluwhoeve
Agenda Harderwijk