Activiteiten

Best Western Hotel Baars

Naast de vele activiteiten in de omgeving van Harderwijk, organiseren wij ook regelmatig evenementen in het café en de barzaal van het hotel.

 

 

Activiteiten Harderwijk

 

Weekmarkt op zaterdagmorgen


De weekmarkt van Harderwijk wordt elke zaterdagmorgen gehouden op het Kloosterplein. Je vindt hier verse vis, groenten, fruit, stoffen, bloemen, planten, dierbenodigdheden, een poelier, schoenen, turkse specialiteiten, verse warme stroopwafels en nog veel meer.

Regelmatig organiseren de marktkooplieden leuke activiteiten zoals een proeverij of een optreden van een koor. 

 

 

Koopavond op vrijdagavond


Op vrijdagavond zijn de meeste winkels in de gezellige binnenstad van Harderwijk geopend.

Het is heerlijk winkelen in Harderwijk. De binnenstad van Harderwijk kent een goed en gevarieerd winkelaanbod. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen.

 

 

Koopzondagen in Harderwijk 

Op zondag 3 december en op zondag 24 november vinden er koopzondagen plaats in Harderwijk. 

De winkels in het gezellige centrum van Harderwijk zijn vanaf 12.00 uur geopend. Ideaal om nog even de laatste inkopen voor Sinterklaas of de Kerstdagen te doen. 

 

 

Harderwijk op IJs

Opening IJsbaan

Ook dit jaar wordt de ijsbaan weer officieel geopend. Op donderdag 30 november wordt het startsein gegeven voor 5 weken schaatsplezier op de Markt in Harderwijk. 

De ijsbaan is dagelijks geopend. Bekijk de actuele tijden op de website van Harderwijk op IJs.

www.harderwijkopijs.nl

 

 

Heilige Boontjes Winterfestival


Heilige Boontjes is een alternatief winterfestival in en rond MESS, het clubhuis van Stichting Underground Harderwijk en creatieve broedplaats in wording. 

Op zaterdag 16 en zondag 17 december verandert MESS en het terrein daaromheen in een knusse kerstmarkt vol lichtjes en jingle bells. Twee dagen lang kun je struinen over de streekmarkt, kerstinkopen doen bij lokale ondernemers en een vorkje meepikken bij de foodtrucks. Koud? Warm dan je handen aan een knisperend vuurtje, doe een dansje of ga lekker naar binnen, want daar is ook van alles te doen. 

Heilige Boontjes is Kerst-voorpret voor het hele gezin.