Geachte gast, 

Best Western Hotel Baars is geopend voor hotelovernachtingen en kunnen onze hotelgasten tevens ontbijten , lunchen en dineren in het restaurant. Wij hanteren de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM zodat onze medewerkers u veilig kunnen ontvangen voor een nachtje weg.

Wij hopen u weer snel als gast te mogen ontvangen!

Familie Baars

 

 *********************************************************************************

 

MOSSELEN

Ze zijn er weer! Bekijk HIER onze Mosselkaart en tevens hebben wij op de zaterdag en zondag in juli en augustus een actie!

 

 

************************************************

Afhaalmaaltijden:

Iedere week kunt u een heerlijke maaltijd bij ons afhalen. Zie onderstaand de gerechten en informatie hierover. De inhoud van de gerechten zal iedere week wisselen. Afhalen is mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur. Hopelijk tot snel!

Afhaalmaaltijden 27 juli-2 aug
Afhaalmaaltijden 3-9 augustus

 

 

***********************************************************************

 

4-sterren Best Western Hotel Baars is gelegen in het aantrekkelijke historische stadsdeel van Harderwijk. Sinds 1875 is Best Western Hotel Baars een familiebedrijf, waar de familie Baars de traditie van gastvrijheid in eer houdt. Zowel de toeristische als de zakelijke gast voelt zich hier thuis!

Best Western Hotel Baars bezit zijn eigen restaurant en terras waar u kunt genieten van een hapje, drankje, uitgebreide lunch of een à la carte diner. Ook bevindt zich een parkeergarage tegenover het hotel.

Dankzij de Veluwe en het Veluwemeer is ontspannen en recreëren hier een tweede natuur geworden. Watersport, Walibi Holland, het Dolfinarium, Wellness Resort de Zwaluwhoeve; er is meer dan genoeg te beleven! 

 

Activiteiten Baars
Omgeving
Geschiedenis
Kasteel Essenburgh