Geachte gasten,

Best Western Hotel Baars is geopend voor hotelovernachtingen. Helaas hebben wij door de laatste maatregelen ons restaurant en hotelbar moeten sluiten. U kunt wel een afhaalmaaltijd en ontbijtbox bij ons bestellen. 

De veiligheid van zowel onze gasten als onze medewerkers staat bij ons voorop. Gezien de maatregelen kunnen bepaalde services tijdens uw verblijf mogelijk niet beschikbaar zijn. Voor specifieke informatie over deze beperkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel.Wij hanteren de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM zodat onze medewerkers u veilig kunnen ontvangen in ons hotel. 

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons hotel!

Met vriendelijke groet

Team
Best Western Hotel Baars

******************************************************

Afhaalmaaltijden:

Iedere week kunt u een heerlijke maaltijden bij ons afhalen. Graag bestellen voor 18.00 uur. Afhalen is mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur. Zie onderstaand de gerechten.

WIJ BEZORGEN NU OOK! (In Harderwijk) 

Bezorgkosten zijn €2,50, bestelling boven de €50,00 is gratis bezorgen. 

Hopelijk tot snel!

Afhaalmaaltijden vanaf 22-02

 

 

***********************************************************************

 

4-sterren Best Western Hotel Baars is gelegen in het aantrekkelijke historische stadsdeel van Harderwijk. Sinds 1875 is Best Western Hotel Baars een familiebedrijf, waar de familie Baars de traditie van gastvrijheid in eer houdt. Zowel de toeristische als de zakelijke gast voelt zich hier thuis!

Best Western Hotel Baars bezit zijn eigen restaurant en terras waar u kunt genieten van een hapje, drankje, uitgebreide lunch of een à la carte diner. Ook bevindt zich een parkeergarage tegenover het hotel.

Dankzij de Veluwe en het Veluwemeer is ontspannen en recreëren hier een tweede natuur geworden. Watersport, Walibi Holland, het Dolfinarium, Wellness Resort de Zwaluwhoeve; er is meer dan genoeg te beleven! 

 

Activiteiten Baars
Omgeving
Geschiedenis
Kasteel Essenburgh